Previous
Next

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΟΡΓΑΝΑ

Τα ηλεκτρονικά όργανα έχουν γίνει πλέων ο μεγαλύτερος σύμμαχος των ανθρώπων που ασχολούνται με την θάλασσα. Οι λάτρεις του ψαρέματος αλλά και οι ιδιοκτήτες ιστιοπλοϊκών και μηχανοκίνητων ταχυπλόων σκαφών χρειάζονται εργαλεία που θα διευκολύνουν την ναυσιπλοΐα και το ψάρεμα παρέχοντας ασφάλεια και βοηθώντας τους να απολαύσουν περισσότερο την θάλασσα.
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στα ηλεκτρονικά και όργανα σκαφών ωστε να μπορούμε να προμηθέυσουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας εργαλεία και εξοπλισμό για το σκάφος τους. Στα προιοντα μας θα βρείτε: βυθόμετρα, ανιχνευτές ψαριών, plotter, GPS, ραντάρ, όργανα ναυσιπλοΐας, ανεμόμετρα, αυτόματους πιλότους και άλλα.
 

Η HUMMINBIRD για παραπάνω από 30 χρονιά χρόνια θεωρείται μια από τις καλύτερες εταιρίες σε βυθόμετρα και ανιχνευτές ψαριών στην Αμερική. Είναι πρωτοπόρος της τεχνολογίας Side Imaging που αναπαριστά τον βυθό με σχεδόν φωτογραφική ποιότητα.
Τα προϊόντα της HUMMINBIRD περιλαμβάνουν βυθόμετρα, ανιχνευτές ψαριών, GPS , αυτόματους πιλότους και ραντάρ κορυφαίας τεχνολογίας και αντοχής σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η RAYMARINE, εταιρία με περισσότερα από 80 χρόνιο εμπειρίας στο χώρο ειδικεύεται στη κατασκευή υψηλής ποιότητας ναυτιλιακών ηλεκτρονικών οργάνων και συστημάτων ναυσιπλοΐας για σκάφη αναψυχής και μικρού μεγέθους εμπορικών πλοίων. Τα προϊόντα της RAYMARINE είναι γνωστά για την ευκολία στην χρήση τους, την ανθεκτικότητα τους και την αξιοπιστία τους. Η ποικιλία καλύπτει όλες τις κατηγορίες ηλεκτρονικών οργάνων του σκάφους με : βυθόμετρα, ανιχνευτές ψαριών, ραντάρ, GPS PLOTERS, κεραίες, κάμερες, ασυρμάτους VHF.