Previous
Next

ΕΣΩ-ΕΞΩ ΛΕΜΒΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η VOLVO PENTA είναι κορυφαίος παγκοσμίως προμηθευτής μηχανών θαλάσσης για σκάφη αναψυχής και βιομηχανικές εφαρμογές. Οι κινητήρες VOLVO PENTA θεωρούνται από τους πλέον αξιόπιστους, εξοπλισμένοι με καινοτόμες τεχνολογίες τελευταίας γενιάς και με συστήματα πρόωσης που θέτουν συνεχώς νέα στάνταρ στης θαλάσσιες μετακινήσεις.
Οι κινητήρες VOLVO PENTA καλύπτουν όλες της ανάγκες της θαλάσσιας πρόωσης με εσωλέμβιες και εσω-εξωλέμβιες μηχανές πετρελαίου ντίζελ και βενζίνης όπως και με συστήματα πρόωσης για μηχανοκίνητα ταχύπλοα σκάφη όπως και ιστιοπλοϊκά.
 

Οι κινητήρες Mercury Mercruiser με την πιο περιεκτική σειρά βενζινοκινητήρων στην αγορά υπόσχονται πλήρη έλεγχο του σκάφους σε όλες τις συνθήκες με εύρος ιπποδυνάμεων από 135 έως 425hp.
Mercury Mercruiser προσφέρει για κάθε υψηλής απόδοσης κινητήρα ένα αντιστοίχως υψηλής απόδοσης σύστημα πρόωσης. Έτσι η μηχανή σας είτε Mercury Mercruiser είτε Mercury diesel μπορεί να αποδώσει αξιόπιστα και οικονομικά την ισχύ της σε όλους τους τύπους ταχύπλοων σκαφών.
Η καινούρια σειρά κινητήρων Mercury Diesel θα σας αποδώσουν γρήγορα και οικονομικά την ισχύ τους με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τελευταία τεχνολογία : καθαρότερες καύσεις, χαμηλό επίπεδο θορύβου και μικρό βάρος. Με ιπποδυνάμεις από 115-370hp θεωρούνται πλέον από τις καλύτερες επιλογές εσω-εξωλέμβιου κινητήρα.